Digitalizare IMM

Prin accesarea de fonduri europene nerambursabile a microintreprinderilor și firmelor mici si mijlocii (IMM) încadrate între 30 000 și 100 000 de euro, DreamOnIT ajută în procesul de aplicare prin întocmirea documentelor și a proiectelor necesare. Ulterior eligibilității și a accesării fondurilor, DreamOnIT ajută în implementarea proiectului, urmărirea fazelor acesteia și raportarile intermediare și finale.

IMPLEMENTARE SI DEZVOLTARE BITRIX24

Cu Bitrix24 integram soluțiile optime in dezvoltarea amprentei digitale a tuturor tipurilor de afaceri prin modulele de Vânzări și Marketing. Proiectele noastre se concentrează asupra mediului on-line.

Printre clienții noștrii se regăsesc școli on-line, business development și industrii de producție.

Sisteme ERP si MRP

SoftOne Technologies este unul dintre principalii furnizori ai soluțiilor ERP și CRM pentru companiile mici, mijlocii, precum și pentru organizațiile mari din Europa de Sud-Est. Proiectele noastre au facilitat industrii precum: panificație, înfrumusețare și îngrijire corporală și altele.

Portal x

PortalX este o soluție simplă și optimă pentru integrarea si digitalizarea oricărui model de business. Soluție inovatoare ce poate fi replicată la orice nivel in toate domeniile de activitate.