Marketing Digital


ce putem face

În era digitală în care ne aflăm, marketingul digital este esențial pentru orice afacere care dorește să se dezvolte. Astăzi, o strategie eficientă de marketing digital poate fi diferența dintre succesul și eșecul unei afaceri.

Cum putem face

La DreamOnIT, suntem specializați în domeniul marketingului digital și oferim o gamă completă de servicii, inclusiv growth hacking, SEO, social media management și leads management.

growth hacking

Growth hacking-ul este o abordare inovatoare a marketingului care se concentrează pe creșterea rapidă și eficientă a afacerii. Echipa noastră de specialiști în growth hacking poate dezvolta strategii personalizate care să vă ajute să vă extindeți rapid afacerea.

Seo

Optimizarea pentru motoarele de căutare (SEO) este o componentă importantă a oricărei strategii de marketing digital. Expertiza noastră în SEO ne permite să obținem poziționări ridicate pe Google pentru afacerea dumneavoastră, ceea ce va atrage mai mulți clienți și va crește vânzările.

Sm

Social media management-ul este, de asemenea, esențial pentru succesul unei afaceri în ziua de azi. Echipa noastră de specialiști poate dezvolta și implementa o strategie personalizată de social media pentru a crește notorietatea brandului dumneavoastră și pentru a atrage mai mulți clienți.

leads

Leads management-ul este un proces important în conversia vizitatorilor în clienți. La DreamOnIT, avem experiența și cunoștințele necesare pentru a dezvolta și implementa strategii eficiente de leads management, care să vă ajute să vă transformați vizitatorii în clienți loiali.

crește business-ul prin metode inovatoare 

Ajutăm companiile să își crească audiența prin strategii de marketing și tehnici de promovare inedite. Prin corelarea informațiilor obținute prin acest proces, putem asigura o creștere organică  a oricărui domeniu de activitate.

sTRATEGIA DE GROWTH HACKING

Creștem inteligent și automatizat

strategie de vânzări/sales
Generăm potențiali clienți prin optimizarea paginilor web de prezentare.
AUTOMATizare
Automatizarea procesului de marketing prin intermediul inteligenței artificiale. 
colectarea datelor
Optimizarea procesului de Growth Hacking colectând date vitale pentru compania ta.

CREȘTE-ȚI AFACEREA DUPĂ MODELUL  AIRBNB SAU uber


Cea mai eficientă metodă

De ce să investești în strategii de marketing care nu sunt de actualitate? Echipa noastră este pregătită să îți ofere sprijinul în implementarea unei noi abordări în acest domeniu. O strategie ce se bazează pe analiză și cifre, având țelul de a găsi cele mai compatibile canale de creștere a afacerii tale.

Automatizează și scalează

Growth hacking-ului este cea mai complexă abordare de marketing, iar etapele și conceptele sale majore sunt studiate pentru a selecta cea mai inovativă tehnică de a efectua cercetări bazate pe studii de caz. Prin această strategie au crescut companii precum Uber, Linkedin și Airbnb. 

Schimbarea spontană a strategiei 

Datorita schimbărilor continue ce țin de tehnologie, tendințe și a nevoii business , o strategie ce astăzi va merge, într-un timp scurt poate deveni uitată. De aceea growth hacking-ul a luat în calcul această modificare continuă, iar prin abordarea sa, permite companiilor să țină pasul cu ajutorul motoarelor specifice.

Focus pe client

Un growth hacker știe că mereu statisticele au dreptate. Acesta va încerca tot timpul să își valideze ideile obținând feedback prin intermediul a diverse strategii bazate pe nevoia clientului. Toată campania va fi personalizată pentru domeniul de activitate al clientului cu scopul de a acapara publicul țintă.

Contactează-ne

CRM form will load here