Despre noi

DreamOn IT este o echipă tânără, cu simțul contemporanului, ce înglobează standarde înalte ale infrastructurii și ale business-ului, ce asigură securitatea și centralizarea informației. O echipă ce a obseravat că românii devin tot mai mari consumatori de servicii online, atât pe dispozitive fixe, cât mai ales pe cele mobile. Această echipă este gata oricând dorești să îti devină partener.

De ce DreamOn IT?

Poate te întrebi de ce noi, Dream On IT reprezintă soluția optimă de digitalizare, eficientizare, îmbunătățire continua ce oferă pe lângă Tool-ul (Portal X), care permite structurarea în mediul digital a tuturor departamentelor unui business, un centru de excelență IT care asigură o vastă gamă de servicii Hardware și Software.

Problema digitalizării pe piața din România

La momentul de față în România sunt înregistrate cca 500.000 IMM-uri, iar nevoia digitalizarii aparută prin noul mod de viață profesională (telemunca) a pus în dificultate multe companii care încă nu au reușit sa se adapteze la noul mod de a performa activitatiile profesionale. De aceea noi venim în sprijinul companiilor cu o gamă larga de servicii IT Software, Hardware și Business development consultancy. Dorim să ajutam toate categoriile de angajati să se alinieze noilor norme business și să le îmbunătățim modul de lucru.

Contactează-ne

CRM form will load here